KlussenKlussen

In en om het huis

In deze gejaagde wereld is het thuis een bastion van rust, kracht en persoonlijke stijl. We weten dat het niet zomaar over wonen gaat. Het gaat over het creëren van een omgeving die weerspiegelt wie je bent en hoe je leeft. Ons blog dient daarom als hét compendium voor elke man die zijn leefomgeving naar een hoger niveau wil tillen, zowel in functionaliteit als in stijl. Hier vindt je handige tips voor het klussen in het huis of in de tuin.

KlussenKlussen
Een disselkist voor je aanhanger Een disselkist, disselbak, disselbox, hoe je het noemt maakt niet uit, de functie is het veilig op kunnen bergen van jouw losse materialen. Met een disselkist kan je makkelijk een slot of je spanb[...] 10 tips voor stoomreiniger gebruikers Een stoomreiniger is een krachtig hulpmiddel dat veel huishoudelijke klussen makkelijker maakt. Een stoomreiniger kan echter ook gevaarlijk zijn als je het apparaat niet goed gebruikt. Ga je een s[...] Waarom cortenstaal in je tuin? Met  de cortenstaal creëer je snel sfeer in je tuin. Er zijn diverse tuinproducten beschikbaar in roestig cortenstaal. Denk hierbij aan brievenbussen, buitenlampen en plantenbakken. Wie [...] Ik wil mijn vlizotrap vervangen, wat nu? Waar bij nieuwere huizen de vaste trap naar zolder vaak al is gemaakt zie je in wat oudere huizen vaak een vlizotrap naar zolder. Steeds meer mensen willen hun zolder betrekken bij het huis en wil[...] Waarom je in een luchtcompressor zou moeten investeren? Wanneer je auto een lekke band heeft, is het eerste apparaat dat bij je opkomt een compressor. Maar eigenlijk heeft dit apparaat heel veel functies. Dit apparaat is veelzijdig omdat je het kunt ge[...] Het perfecte vloerkleed op maat Een vloerkleed kan een prima accessoire in je woning zijn om de inrichting er helemaal tiptop uit te laten zien. Het is een absolute voorwaarde dat het vloerkleed dan precies op maat is. Een te kl[...]
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens:

Creeër het ultieme mannendomein

Van de basics van interieurontwerp tot aan de meest geavanceerde smart home-systemen, we bespreken het allemaal. Het gaat om het met trots claimen van je ruimte, of dat nu je eerste appartement is of je droomwoning. Je vindt hier tips voor de optimale inrichting van je werkplek, hoe je een thuisbar tot leven brengt, en zelfs hoe je met enkele aanpassingen je woonkamer in een bioscoop transformeert.

Buiten de reguliere grenzen

Je persoonlijke domein stopt niet bij de voordeur. We bekijken de oneindige mogelijkheden van de buitenruimte – van urban gardens tot het aankleden van je balkon voor maximale ontspanning. En natuurlijk, de heilige graal: hoe je de perfecte BBQ-set-up realiseert voor onvergetelijke avonden met vrienden en familie.

Duurzaamheid en innovatie

We gaan ook in op duurzaam wonen. We navigeren samen door de wereld van zonne-energie, slim watergebruik en upcyclen - allemaal om te zorgen voor een positieve impact op onze planeet, zonder in te leveren op comfort of stijl. Innovatie staat centraal, met praktische gidsen en adviezen over de laatste gadgets en technologieën die jouw huis niet alleen slimmer maar ook efficiënter maken.

Een bron van inspiratie

Geïnspireerd door de seizoenen, feestdagen, en de grote en kleine mijlpalen in het leven van elke man, wordt ons blog continu aangevult met actuele thema's. Of je nu je interieur wilt verfrissen, zoekt naar manieren om zelf meubels te maken of praktische tips nodig hebt voor het onderhoud van je huis en tuin; je ontdekt het hier.