KlussenKlussen

Aanstekers gebruiken als flesopener

Aanstekers zijn een veel voorkomend voorwerp. Als men deze niet standaard in de zak heeft zitten, dan ligt er thuis wel een aansteker. Dit kan een normale aansteker zijn, maar bijvoorbeeld ook een gasaansteker. Aanstekers worden niet alleen gebruikt om iets aan te steken, maar ze worden steeds multifunctioneler ingezet, bijvoorbeeld als flesopener.

Aanstekers met een flesopener

Aanstekers worden dus ook vaak als bieropener gebruikt. Als je als klusser een beetje geoefend bent, lukt is ook vrij gemakkelijk. Maar een aansteker is standaard natuurlijk niet gemaakt als flesopener. De kans dat een aansteker dus kapot gaat, als je hem als opener gebruikt, is wel groot. En dat kan tot gevaarlijke situaties leiden, want het blijft een brandbare vloeistof die in de aansteker zit. Daarom is daar natuurlijk wat op bedacht, namelijk een aansteker met een flesopener er in geïntegreerd. Hierdoor kan je dus zonder problemen je biertje openen met je aansteker en blijft de aansteker intact. Een win-winsituatie.

Aanstekers met flesopener als promotiemiddel

Je kan aansteker met een flesopener ook inzetten als promotiemiddel. Sta je bijvoorbeeld op een beurs of ander evenement? Dan kan je er voor kiezen om aanstekers met een flesopener te laten bedrukken met een logo of een leuke tekst. Hiermee kan je dus promotie maken voor jou bedrijf. Vooral in de bouwsector zijn aanstekers met flesopener populair, dus werk je in deze sector, dan is het leuk om een aansteker met flesopener te bedrukken. Het bedrukken van deze aanstekers is niet duur en je kan alle klanten op qua bedrukking.

Aanstekers met flesopener bestellen

Ben jij op zoek naar aanstekers met een flesopener? Deze zijn online bij verschillende aanbieders te vinden. Wil je deze aanstekers ook nog personaliseren? Dan raad ik aan om op de website van BudgetGift.nl te bekijken. Zij hebben een divers assortiment aan aanstekers met flesopener die ook allemaal te bedrukken zijn met een logo of tekst. Aanstekers met flesopener zijn een uitstekende manier om jouw bedrijf te promoten.

Terug naar In en om het huis
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: