KlussenKlussen

In en om het huis

In deze gejaagde wereld is het thuis een bastion van rust, kracht en persoonlijke stijl. We weten dat het niet zomaar over wonen gaat. Het gaat over het creëren van een omgeving die weerspiegelt wie je bent en hoe je leeft. Ons blog dient daarom als hét compendium voor elke man die zijn leefomgeving naar een hoger niveau wil tillen, zowel in functionaliteit als in stijl. Hier vindt je handige tips voor het klussen in het huis of in de tuin.

KlussenKlussen
Schimmelbestrijding in Huis: Tips en Advies Schimmel in huis kan niet alleen onaangenaam ruiken en er lelijk uitzien, maar het kan ook een serieuze bedreiging vormen voor de gezondheid van jou en jouw gezin. Schimmel gedijt goed in vochtige[...] Mancave in huis Een mancave in huis is een uniek, persoonlijk toevluchtsoord waarin een man zijn interesses kan nastreven en uitdrukken zonder beperkingen. Of je nu een fervent filmliefhebber, een verzamelaar van[...] Zo ziet jouw houten tafel er weer uit als nieuw! Je geliefde houten tafel ziet er wat dof en levenloos uit, toch? Je kunt je bijna niet meer herinneren hoe hij eruitzag toen hij gloednieuw was. Maar raak niet in paniek! Door middel van deze hand[...] Hoe je een gezonde en lekkere maaltijd kunt bereiden Gezond en lekker eten is belangrijk voor iedereen, maar het kan soms lastig zijn om een gezonde en lekkere maaltijd te bereiden in een korte tijd. In deze blogpost geven we tips en suggesties voor[...] De finishing touch in je tuin: de parasol! Een prachtige tuin is een plek waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Je hebt de aanplanting geregeld, je hebt een mooi prieel om beschit te zitten en ook met de watervoorziening tijdens [...] Gazonsproeiers: Hunter vs. Rainbird - De Ultieme Vergelijking Als trotse tuinbezitter weet je ongetwijfeld hoe belangrijk het is om je gazon en beplanting in topconditie te houden. Een goede gazonsproeier is daarbij onmisbaar, zeker met ons wisselvallige kli[...]
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens:

Creeër het ultieme mannendomein

Van de basics van interieurontwerp tot aan de meest geavanceerde smart home-systemen, we bespreken het allemaal. Het gaat om het met trots claimen van je ruimte, of dat nu je eerste appartement is of je droomwoning. Je vindt hier tips voor de optimale inrichting van je werkplek, hoe je een thuisbar tot leven brengt, en zelfs hoe je met enkele aanpassingen je woonkamer in een bioscoop transformeert.

Buiten de reguliere grenzen

Je persoonlijke domein stopt niet bij de voordeur. We bekijken de oneindige mogelijkheden van de buitenruimte – van urban gardens tot het aankleden van je balkon voor maximale ontspanning. En natuurlijk, de heilige graal: hoe je de perfecte BBQ-set-up realiseert voor onvergetelijke avonden met vrienden en familie.

Duurzaamheid en innovatie

We gaan ook in op duurzaam wonen. We navigeren samen door de wereld van zonne-energie, slim watergebruik en upcyclen - allemaal om te zorgen voor een positieve impact op onze planeet, zonder in te leveren op comfort of stijl. Innovatie staat centraal, met praktische gidsen en adviezen over de laatste gadgets en technologieën die jouw huis niet alleen slimmer maar ook efficiënter maken.

Een bron van inspiratie

Geïnspireerd door de seizoenen, feestdagen, en de grote en kleine mijlpalen in het leven van elke man, wordt ons blog continu aangevult met actuele thema's. Of je nu je interieur wilt verfrissen, zoekt naar manieren om zelf meubels te maken of praktische tips nodig hebt voor het onderhoud van je huis en tuin; je ontdekt het hier.