Uw advertentie hier?

Waarom cortenstaal in je tuin ?

Met  de cortenstaal creëer je snel sfeer in je tuin. Er zijn diverse tuinproducten beschikbaar in roestig cortenstaal. Denk hierbij aan brievenbussen, buitenlampen en plantenbakken. Wie van sfeer in de tuin houdt kiest al snel voor de warme uitstraling van cortenstaal. Plantenbakken van cortenstaal bestaan uit een metaallegering, welke bestaat uit ijzer met koper, nikkel chroom, fosfor en silicium. Cortenstaal tuinproducten zijn daardoor zeer sterk. Cortenstaal wordt vaak gebruikt door tuinarchitecten omdat het na plaatsing geen onderhoud meer nodig heeft. De roestige kleur van cortenstaal maakt het juist zo bijzonder. De bruine kleur van een cortenstaal in je tuin geeft een warme sfeer en uitstraling.

Cortenstaal is erg duurzaam en daardoor uitstekend geschikt voor buiten in de tuin en in de openbare ruimte. Cortenstaal heeft geen onderhoud nodig. Je hoeft er dus niet meer naar om te kijken. TuinExtra heeft een breed assortiment brievenbussen, bloembakken en buitenverlichting van cortenstaal, maar ook van andere materialen zoals antraciet kunststof, aluminium, beton en hardhout.

Cortenstaal bloembakken.

Cortenstaal is dus geschikt voor tuinartikelen. Onderhoud is bij cortenstaal bloembakken niet nodig. Cortenstaal heeft geen verflaag, de verf kan er dus niet afgaan. Wel heeft cortenstaal direct een warme uitstraling vanwege de warme kleur. Daarom geeft een bloembak van cortenstaal direct een warme sfeer in de tuin. En dat wil je toch? TuinExtra heeft diverse cortenstaal tuinartikelen. Cortenstaal bakken zijn er in vele maten en vormen. Zowel vierkant, ronde als rechthoekige bloembakken van cortenstaal. Van hele kleine bloembakken van 40 x 40 x 40 cm tot zeer grote bloembakken van 2 x 2 meter. En vele verschillende afmetingen ertussenin uiteraard. Teveel om op te noemen. De cortenstalen plantenbakken worden door de transporteur van TuinExtra gratis bij je afgeleverd als je in Nederland of België woont, je hoeft er dus niet mee te sjouwen.

Cortenstalen brievenbussen

Voor je tuin is er een ruim aanbod brievenbussen gemaakt van 2 milimeter dik cortenstaal. Brievenbussen voor aan de muur en kolom brievenbussen vrijstaand voor bij de oprit. Maar ook pakketbrievenbussen voor de ontvangst van zowel pakketjes en post: onder andere de modellen Noord Holland, Groningen, Pakun, collu en Giftu. Deze pakketbrievenbussen zijn heel handig, je kunt pakketjes ontvangen als niet thuis bent en hoeft niet meer achter je pakketjes aan naar een postkantoor of naar je buren.

Cortenstalen buitenlampen

TuinExtra maakt in eigen beheer diverse modellen cortenstalen buitenverlichting. Van de slanke Oslo serie tot de massieve Le Havre. Maar ook de vierkante Manhattan buitenlampen. Alle buitenlampen zijn er in diverse hoogtes zodat je altijd de hoogte kunt bestellen welke past in jouw tuin. Van de Milano, Oslo en Manhattan zijn ook wandlampen voor aan de muur verkrijgbaar.  Daarnaast is TuinExtra dealer de cortenstalen LED buitenverlichting van Gardd, zowel in de webshop als de showroom in Kaatsheuvel.

Terug naar In en om het huis
Kentekencheck Carfix