KlussenKlussen

In en om het huis

In deze gejaagde wereld is het thuis een bastion van rust, kracht en persoonlijke stijl. We weten dat het niet zomaar over wonen gaat. Het gaat over het creëren van een omgeving die weerspiegelt wie je bent en hoe je leeft. Ons blog dient daarom als hét compendium voor elke man die zijn leefomgeving naar een hoger niveau wil tillen, zowel in functionaliteit als in stijl. Hier vindt je handige tips voor het klussen in het huis of in de tuin.

KlussenKlussen
Gazonsproeiers: Hunter vs. Rainbird - De Ultieme Vergelijking Als trotse tuinbezitter weet je ongetwijfeld hoe belangrijk het is om je gazon en beplanting in topconditie te houden. Een goede gazonsproeier is daarbij onmisbaar, zeker met ons wisselvallige kli[...] Gesloten aanhangwagens Gesloten aanhangwagens zijn een handige oplossing voor het transporteren van goederen die extra bescherming nodig hebben tegen weersinvloeden en diefstal. Of je nu spullen voor een verhuizing verv[...] Een prieel: de perfecte aanvulling op jouw tuin Een prieel is een overdekte structuur in de tuin, vaak met open zijkanten en een dak, die kan worden gebruikt als zitruimte, een plek om te ontspannen of te entertainen. Prieelen zijn al eeuwenlan[...] Lage temperatuur radiatoren - Welke soorten zijn er? We kijken steeds vaker naar duurzame en geldbesparende opties voor ons huishouden. Zeker de afgelopen maanden zijn we fanatiek aan het besparen. Sommige aanpassingen kunnen we gewoon maken, andere[...] Zo kun je van tv en internet provider overstappen Je tv en internet maken het huis. Niets is zo fijn als thuis genieten van supersnel internet en tv. Soms kan het zo zijn dat je niet tevreden bent met de internetsnelheid, of dat je wilt overstapp[...] Aanstekers gebruiken als flesopener Aanstekers zijn een veel voorkomend voorwerp. Als men deze niet standaard in de zak heeft zitten, dan ligt er thuis wel een aansteker. Dit kan een normale aansteker zijn, maar bijvoorbeeld ook een[...]
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens:

Creeër het ultieme mannendomein

Van de basics van interieurontwerp tot aan de meest geavanceerde smart home-systemen, we bespreken het allemaal. Het gaat om het met trots claimen van je ruimte, of dat nu je eerste appartement is of je droomwoning. Je vindt hier tips voor de optimale inrichting van je werkplek, hoe je een thuisbar tot leven brengt, en zelfs hoe je met enkele aanpassingen je woonkamer in een bioscoop transformeert.

Buiten de reguliere grenzen

Je persoonlijke domein stopt niet bij de voordeur. We bekijken de oneindige mogelijkheden van de buitenruimte – van urban gardens tot het aankleden van je balkon voor maximale ontspanning. En natuurlijk, de heilige graal: hoe je de perfecte BBQ-set-up realiseert voor onvergetelijke avonden met vrienden en familie.

Duurzaamheid en innovatie

We gaan ook in op duurzaam wonen. We navigeren samen door de wereld van zonne-energie, slim watergebruik en upcyclen - allemaal om te zorgen voor een positieve impact op onze planeet, zonder in te leveren op comfort of stijl. Innovatie staat centraal, met praktische gidsen en adviezen over de laatste gadgets en technologieën die jouw huis niet alleen slimmer maar ook efficiënter maken.

Een bron van inspiratie

Geïnspireerd door de seizoenen, feestdagen, en de grote en kleine mijlpalen in het leven van elke man, wordt ons blog continu aangevult met actuele thema's. Of je nu je interieur wilt verfrissen, zoekt naar manieren om zelf meubels te maken of praktische tips nodig hebt voor het onderhoud van je huis en tuin; je ontdekt het hier.