KlussenKlussen

Het zonnetje schijnt, het is lekker weer en je auto is door en door smerig.

Hét moment om je vrije middag te besteden aan het schoonmaken van je auto. Het schoonmaken van je auto is echter wel een zorgvuldig en tijdrovend taakje. Met het aanbod aan auto poetsen tips dat gegeven wordt ben je verzekert van een blinkende wagen. In deze blog geven wij bruikbare auto wassen tips!

Verleng de levensduur van je auto met auto wassen tips!

Voor veel producten geldt: “Onderhoudt is behoudt”. Ditzelfde geld ook voor het onderhouden van auto's. Veel mensen denken dat een bezoekje aan de wasstraat het beste resultaat levert. Dit is echter niet het geval. De borstels in een wasstraat kunnen lang niet altijd ieder puntje goed genoeg raken en schoonmaken. Bovendien wordt de kans op krassen vergroot door het gebruik van de borstels in een auto wasserette. Zodoende kan geconcludeerd worden dat je het beste jouw eigen auto zelf kunt wassen. Door gebruik te maken van de juiste producten in de vorm van schoonmaakmiddelen van merken als Menguirs of Kenotek kun jij jouw auto het beste onderhouden. Tip van de Kenotek Pro Shop van HBS Carcleaning (https://www.hbscarcleaning.nl): Een poetsbeurt met producten van Kenotek per iedere 4 tot 6 weken zal ervoor zorgen dat jouw auto mooi onderhouden zal blijven. Onze auto wassen tips helpen je daar bovendien bij!

Auto poetsen tips

Laten we het poetsen van de auto naar de praktijk brengen. Middels het volgende stappenplan met auto poetsen tips zorg jij voor een blinkende auto die eruit ziet alsof die net uit de fabriek komt!:

  1. Eerst wassen > dan poetsen
  2. Na het poetsen de auto in de was zetten
  3. Maak gebruik van zachte sponzen en poetsdoeken
  4. Poets de velgen
  5. Reinig met regelmaat het motorcompartiment
  6. Neem de ruiten nauwkeurig mee

Gebruik van bovenstaande tips zorgt voor een toename van de levensduur van jouw auto.

Terug naar Auto's
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: