KlussenKlussen

Gesloten aanhangwagens

Gesloten aanhangwagens zijn een handige oplossing voor het transporteren van goederen die extra bescherming nodig hebben tegen weersinvloeden en diefstal. Of je nu spullen voor een verhuizing vervoert of je bedrijfsmateriaal wilt verplaatsen, gesloten aanhangwagens zijn een betrouwbare en veilige keuze. In deze blog vertellen wij jou zoveel mogelijk over gesloten aanhangwagens. 

Gesloten aanhanger merken

Er zijn veel verschillende merken en types gesloten aanhangwagens op de markt, maar twee van de meest bekende en gewaardeerde merken zijn Humbaur en Anssems. Beide merken staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid.

Het belangrijkste verschil tussen de Humbaur en Anssems gesloten aanhangwagens is het ontwerp van het chassis en de opbouw van de wagen. De Humbaur aanhangwagens hebben een iets zwaarder chassis en zijn gemaakt van stalen profielen, terwijl Anssems aanhangwagens lichter zijn en een chassis van aluminium hebben. Ook zijn de Anssems gesloten aanhangwagens vaak geschikter voor de vakantieganger, omdat de klep eenvoudig omhoog kan klappen. Deze gesloten aanhangwagens worden ook wel bagagewagens genoemd.

In de praktijk zijn er vele merken en types beschikbaar op de markt, zoals Humbaur en Anssems, maar ook andere bekende merken zoals Hapert, Saris, Bockmann en nog veel meer. Welk merk en model je ook kiest, het is belangrijk om altijd te letten op de afmetingen en het laadvermogen van de aanhangwagen, zodat je zeker weet dat je veilig en betrouwbaar kunt vervoeren wat je wilt.
Als je overweegt om gesloten aanhangwagens aan te schaffen, is het raadzaam om verschillende merken en modellen met elkaar te vergelijken en te kijken welke het beste past bij jouw specifieke behoeften. Humbaur en Anssems zijn twee bekende en gewaardeerde merken, maar er zijn natuurlijk nog vele andere opties beschikbaar.

Koelaanhangers & verkoopwagens Humbaur

Humbaur is een Duitse fabrikant van aanhangers en biedt een breed scala aan gesloten aanhangwagens aan, daarin vallen ook de koelaanhangers en verkoopwagens onder. Verkoopwagens zijn ontworpen om voedsel en dranken te vervoeren en te verkopen op locatie. De verkoopwagens zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen, afhankelijk van de specifieke behoeften van de gebruiker. Ze zijn voorzien van verschillende opbergruimtes en uitrusting, zoals een koelkast, werkbladen en kasten, om het verkoopproces zo efficiënt mogelijk te maken. 

De koelaanhangers zijn speciaal ontworpen om voedsel en dranken koel te houden tijdens transport en op locatie. Ze zijn uitgerust met krachtige koelinstallaties en hebben een geïsoleerde binnenruimte om de temperatuur optimaal te kunnen regelen. Humbaur staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid en heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van verkoopwagens en koelaanhangers. Voor wie op zoek is naar een professionele en betrouwbare oplossing om voedsel en dranken te verkopen op locatie, zijn de verkoopwagens en koelaanhangers van Humbaur zeker het overwegen waard.

Meer informatie over gesloten aanhangwagens?

Ben je opzoek naar meer informatie over gesloten aanhangwagens? Neem eens een kijkje op Aanhangwagendirect.nl, zij zijn specialist in aanhangers en ook gesloten aanhangwagens. Zij hebben in hun assortiment verschillende gesloten aanhangwagens van Humbaur en Anssems. Voor vragen kan je terecht bij de klantenservice van Aanhangwagendirect.

Terug naar In en om het huis
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: