KlussenKlussen

Waarom mannen van vrouwen kunnen leren als het gaat om crypto

De mogelijkheden van crypto zijn gigantisch, de markt groeit nog steeds en steeds meer mannen en vrouwen investeren in de digitale munteenheden. Hoewel mannen aanzienlijk vaker investeren in vrouwen is er uit recentelijk onderzoek gebleken dat het juist de vrouwen zijn die beter om kunnen gaan met beleggingen in crypto. Als man vind je dit waarschijnlijk niet leuk om te lezen maar er is een bijkomend voordeel. Wanneer je je verdiept in de reden waarom vrouwen beter zijn in het beleggen in crypto dan mannen kun je er heel wat van opsteken en hier juist je voordeel mee doen. Wil je wat opsteken van de vrouwen? Lees dan snel dit blogartikel en vind de antwoorden die je zoekt.

Vrouwen zijn minder emotioneel

Oke, dit lijkt een beetje gek omdat het in de meeste gevallen natuurlijk precies het tegenovergestelde is. Vrouwen staan erom bekend om emotioneler te zijn dan mannen, zich sneller druk te maken en vooral ook om hun emoties sneller te uiten. Toch is het echt zo dat vrouwen minder emotioneel betrokken zijn wanneer het aankomt op investeringen. Wanneer de koersen dalen zijn mannen vaak minder goed in staat om het hoofd koel te houden en zullen sneller handelen vanuit emotie of paniek. Wanneer je de aandelen te snel verkoopt kan dit je een hoop geld schelen. Mannen kunnen dus een voorbeeld nemen aan de vrouwen door het hoofd koel te houden en niet te snel te handelen bij een koerswisseling. Hierdoor maak je minder transactiekosten en is de kans op onnodige verliezen een stuk kleiner.

Korte termijn vs. Langetermijn

Vrouwen zijn niet alleen minder snel gestrest wanneer het aankomt op grote wisselingen in de koers, ze hebben ook meer geduld. Vrouwen zijn wat betreft geld en inkomsten minder succesgericht dan mannen. Een nadeel voor veel aspecten van het leven maar in crypto levert dit juist een voordeel op. Focussen op de lange termijn blijkt in cryptowereld namelijk een rendabele manier van inkomsten genereren te zijn. Wanneer je gaat voor korte termijn overwinningen in crypto heb je wel eens waar kans om op snelle manier meer geld te verdienen, je kunt net zo goed in een korte tijd heel erg veel geld verliezen. Het vasthouden van cryptocurrency is iets waar veel mannen nog veel geld mee zouden kunnen verdienen, mits ze het geduld kunnen opbrengen. Zoek je een veilig en betrouwbaar platform voor het beheren van je cryptocurrency? Bij Anycoindirect kun je eenvoudig eth kopen en nog veel meer andere digitale munten. Je kunt hier terecht met vragen of voor meer informatie en het traden van digitale munten is ontzettend gemakkelijk op Anycoindirect.

Terug naar Geld
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: