KlussenKlussen

Racing games zijn er voor de absolute liefhebbers van uitdaging, hoge snelheid en handrem bochten.

Online vind je vandaag de dag een enorm aanbod aan verschillende racing games. Besluit of jij de strijd aan gaat met een exotische sportwagen of scheur je liever door de modder met een sterke SUV of rally auto? In deze blog wordt uitgebreid stilgestaan bij de wereld van race games.

Verschillende race spellen

Race spellen zijn er in verschillende soorten en maten. De meeste spellen vallen onder te verdelen in simulatie en arcade spellen. Simulatie spellen worden gekenmerkt door de real life ervaring die de race game met zich meebrengt. Door de hoge mate van realiteit die aan de game is toegevoegd krijg je het idee dat je zelf achter het stuur zit. Bij een mogelijke crash zal dit ook leiden tot schade aan de door jouw gebruikte race auto. Vooral in de wereld van online race games wordt er veel gebruik gemaakt van simulatie spellen.

Dan is er nog de arcade modus. Hierbij hoef je als speler uitsluitend te focussen op het geven van voldoende gas en het tijdig sturen bij bochten. De computer zal de rest voor zijn rekening nemen. Dit zorgt ervoor dat de arcade modus een stuk eenvoudiger te bespelen is. Echter is de spelervaring zodoende ook vele male minder realistisch.

Online race spelletjes

Graag andere racers verspreidt over de hele wereld uitdagen? Probeer dan eens een van de vele online race spelletjes uit en strijdt tegen verschillende tegenstanders in verschillende soorten races. Communiceer met andere racers en kroon jezelf tot absolute koning van het online circuit. Online race games variëren doorgaans sterk in moeilijkheidsgraad. Zodoende is het voor iedereen even toegankelijk om deel te nemen aan racegames.

Terug naar Auto's
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: