KlussenKlussen

Drie redenen om jouw verzendverpakking te laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo

Een verzendverpakking wordt gebruikt voor het verpakken van producten die verzonden worden naar de klant. De functie van deze verpakking is het beschermen van producten tegen beschadiging. Wanneer je een verpakking bedrukt heeft het naast bescherming ook andere voordelen. Het bedrukken van een verzendverpakking met jouw bedrijfsnaam of logo kun je namelijk inzetten als marketingmiddel. Wij geven je drie redenen om verzendverpakkingen te laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder en kom erachter.

Professionele eerste indruk

Een eerste indruk van een klant is erg belangrijk, want je wilt natuurlijk deze klant vaker producten bij jouw bedrijf gaat kopen. Een goede manier om direct een professionele indruk te maken op een nieuwe klant is door gebruik te maken van een gepersonaliseerde verzendverpakking. Naast dat het product moet voldoen aan de wensen van de klant, zorgt ook de professionele uitstraling van de verpakking ervoor dat de klant vertrouwen krijgt in jouw merk. Wil je dat een klant vaker wat besteld op jouw webshop? Dan is het vertrouwen van een klant in jouw merk een belangrijke factor.

Optimale klantervaring

Door een verzendverpakking te laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo creëer je een optimale ervaring voor de klant. Het is natuurlijk een stuk leuker om een mooi gepersonaliseerd pakket open te maken dan bijvoorbeeld een saaie kartonnen doos. Daarnaast zal jouw bedrijf langer in de gedachten van de klant blijven door gebruik te maken van een creatieve verzendverpakking met jouw bedrijfsnaam of logo.  

Herkenbaarheid

Veel mensen vinden het makkelijk om online producten te kopen in plaats van in de fysieke winkel. Online shoppen is dan ook bijna net zo populair als fysiek winkelen. Elke dag worden er talloze pakketjes verzonden door verschillende bedrijven. Een verzendverpakking in jouw huisstijl met jouw bedrijfsnaam of logo zorgt ervoor dat je opvalt tussen deze pakketjes. Daarnaast weet de ontvanger direct waar het pakketje vandaan komt.   

Bestel jouw bedrukte verzendverpakking gemakkelijk online

Ben je op zoek naar een bedrijf waar jij je verzendverpakking kan laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo? Dan kun je bijvoorbeeld bij Rotimshop terecht. Bij deze verpakkingsspecialist kun je brievenbusdozen, verzenddozen en verzendzakken laten bedrukken. Daarnaast kun je ook andere producten laten bedrukken, zoals opvulpapier of een canvas tas. Vraag jij je af wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met één van de specialisten.

Terug naar Geld
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: