KlussenKlussen

Muziek-apps die je helpen om je instrument beter te bespelen

In de wereld van muziek en technologie zijn er talloze apps die je kunnen helpen om je vaardigheden op een muziekinstrument te verbeteren. Of je nu gitaar, piano, drums of viool speelt, er is een app die je kan helpen om je spel naar een hoger niveau te tillen. In dit artikel behandelen we de beste apps die je kunt gebruiken om je vaardigheden op een muziekinstrument te verbeteren.

Gitaar-apps

 1. Yousician - Yousician is een populaire app voor het leren bespelen van gitaar, bas, piano, ukelele en zang. De app biedt videolessen, oefeningen en uitdagingen om je vaardigheden te verbeteren en je voortgang bij te houden.

 2. Ultimate Guitar: Chords & Tabs - Ultimate Guitar biedt een enorme bibliotheek van gitaarakkoorden, tabs en songteksten, waardoor het een essentiële bron is voor gitaristen van alle niveaus.

 3. Guitar Tuna - Guitar Tuna is een eenvoudig te gebruiken en nauwkeurige gitaarstemmer-app die je helpt om je gitaar snel en eenvoudig te stemmen.

Piano-apps

 1. Simply Piano - Simply Piano is een app die speciaal is ontworpen om je te helpen piano te leren spelen. De app biedt een breed scala aan lessen, oefeningen en liedjes om je vaardigheden te verbeteren en je voortgang bij te houden.

 2. flowkey - flowkey is een piano-app die interactieve lessen en oefeningen biedt om je te helpen piano te leren spelen. De app is geschikt voor zowel beginners als gevorderde pianisten.

 3. Piano Marvel - Piano Marvel is een online piano-leersysteem dat videolessen, oefeningen en bladmuziek biedt om je te helpen je pianovaardigheden te verbeteren.

Drum-apps

 1. Drum Guru - Drum Guru is een app met videolessen van professionele drummers, waarin verschillende technieken, grooves en fills worden gedemonstreerd. De app biedt ook oefeningen en play-along-tracks om je drumvaardigheden te verbeteren.

 2. GarageBand - GarageBand is een krachtige muziekproductie-app die ook een virtueel drumstel bevat. Je kunt je drumvaardigheden oefenen en opnemen met behulp van de ingebouwde drumkits en loops.

 3. Drum School - Drum School is een app die een uitgebreide bibliotheek van drumlessen, oefeningen en play-along-tracks biedt om je drumvaardigheden te verbeteren.

Viool-apps

 1. Trala - Trala is een app die speciaal is ontworpen om je te helpen viool te leren spelen. De app biedt videolessen, oefeningen en liedjes om je vaardigheden te verbeteren en je voortgang bij te houden.

 2. Violin : Magical Bow - Violin : Magical Bow is een app die een virtuele viool biedt om te oefenen en te spelen. De app bevat een verscheidenheid aan liedjes en oefeningen om je vioolvaardigheden te verbeteren.

 3. TonalEnergy Tuner & Metronome - TonalEnergy Tuner & Metronome is een uitgebreide app die een stemapparaat, metronoom en oefenhulpmiddelen biedt om je vioolspel te verbeteren.

Probeer ook een muziek oefen app!

Of je nu een beginner bent of een ervaren muzikant, er zijn tal van muziek-apps beschikbaar om je te helpen je vaardigheden op je instrument te verbeteren. Probeer enkele van de aanbevolen apps en ontdek welke het beste bij jouw behoeften en leerstijl passen. Met de juiste app en regelmatige oefening kun je je spel naar een hoger niveau tillen en genieten van het maken van muziek.

Terug naar Vrijetijd & uitgaan
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: