KlussenKlussen

Lach je rot met mannen humor!

Waar een kind gemiddeld nog zo'n 300 tot 400 keer lacht per dag neemt dit naarmate de jaren toenemen steeds meer af. Door gebruik te maken van mannen humor kan je ervoor zorgen dat je ook op latere leeftijd nog de nodige malen per dag kunt lachen.

Maak kennis met mannen humor!

Mannen humor kan gekenmerkt worden om de lading schuine grappen die met regelmaat tot het randje gaat en in sommige gevallen er zelfs nét over. Zodoende zijn er grote verschillen te traceren tussen de humor die mannen hebben ten opzichte van de humor van vrouwen. Mannen hebben meer behoefte aan sarcasme, grove en enigszins oversekste grappen. Vrouwen op hun beurt liggen met name in een deuk bij leedvermaak en grappen waarbij nagedacht moet worden. Hoe dan ook kunnen we concluderen dat het doeleinde van iedere grap of vorm van humor is om de andere persoon of vorm van publiek te laten lachen. Want zeg nou zelf, wie wordt er nu niet blij van iemand met een glimlach op zijn gezicht?!

Humor voor de man – de alternatieven:

Humor komt in allerlei verschillende vormen en kan zodoende dus ook op tal van verschillende manieren worden overgedragen. Zo beschikt ook mannen humor over verschillende variaties. Enkele vormen om humor voor de man over te brengen zijn:

  • Moppen
  • Cabaretier voorstelling
  • Comedy film
  • Humor boeken voor mannen

Bovenstaande alternatieven zijn slechts enkele voorbeelden van de ontelbare lijst waarmee humor voor de man kan worden overgebracht.

Terug naar Vrijetijd & uitgaan
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: