Uw advertentie hier?

Humor

Iedereen weet wel ongeveer wat humor is, maar als je aan iemand vraagt wat het nou daadwerkelijk betekend, kunnen hier maar weinig mensen antwoord op geven. Als je humor uit zou moeten leggen op de juiste manier is het: Het vermogen om iets wat als grappig, geestig of amusant wordt ervaren aan te voelen, te waarderen of tot uitdrukking te brengen. 

Er meer verschillende soorten humor. Zo heb je onder andere slapstick, satire en stereotypering.
Slapstick is humor waarbij fysieke handelingen meestal een grote rol spelen. Een voorbeeld hiervan is als er iemand door een banaan op de grond tot val komt. Satire is weer een andere vorm van humor. Hier gaat het meer om een spottende manier van humor. Dit wordt vaker gebruikt om kritiek te geven op een bepaald iemand. Tegenwoordig kom je satire ook steeds vaker tegen op internet, in een krant of zelfs in bepaalde programma’s. Bij stereotypering wordt er meestal een zeer overdreven beeld gevormd over een bepaalde groep of persoon. Dit persoon kan het publiek herkennen door een sterk uitgesproken eigenschap. Deze humor komt ook vaak voor op televisie en dan vooral in reclames.

Zo is het begrip humor wat duidelijker geworden. In deze categorie vind je verschillende artikelen die het lezen waard zijn. Hier wordt zoals de naam van de categorie al gezegd ingespeeld op humor. Het lezen van deze artikelen zijn gemaakt voor vermaak en moeten dus niet al te serieus genomen worden. Neem een kijkje tussen de artikelen en laat je vermaken!

 

 

Uw advertentie hier?
Lach je rot met mannen humor! Waar een kind gemiddeld nog zo'n 300 tot 400 keer lacht per dag neemt dit naarmate de jaren toenemen steeds meer af. Door gebruik te maken van mannen humor kan je ervoor zorgen dat je ook op l[...] Gieren en brullen Een ding dat elke man tot in de puntjes beheerst is humor, we zijn van nature makkelijke praters en lachen doen we dan ook erg graag. Of je nu houdt van de grap zelf maken of naar iemand kijken di[...]
Uw advertentie hier?