KlussenKlussen

Het perfecte vloerkleed op maat

Een vloerkleed kan een prima accessoire in je woning zijn om de inrichting er helemaal tiptop uit te laten zien. Het is een absolute voorwaarde dat het vloerkleed dan precies op maat is. Een te klein vloerkleed verdwijnt een beetje naar de achtergrond, terwijl een te groot vloerkleed juist te nadrukkelijk aanwezig is. Gelukkig kun je bij Roobol een vloerkleed op maat laten maken. Elk vloerkleed dat je koopt is dan dus automatisch het perfecte vloerkleed voor jouw interieur.

Een vloerkleed op maat bestellen

Het is niet moeilijk om bij Roobol een vloerkleed te bestellen dat precies in jouw woning past. Het eerste, en waarschijnlijk ook het moeilijkste, is een vloerkleed selecteren in de juiste kleur, van het juiste materiaal en met het juiste patroon. Daarna moet je aangeven welke vorm het vloerkleed moet hebben. Er is keus uit rechthoekig, vierkant, ovaal en rond. De volgende stap is dat je de maten doorgeeft. Die moet je eerst zelf met behulp van een rolmaat bepalen. De laatste stap is dat er moet worden aangegeven hoe het vloerkleed aan de randen moet worden afgewerkt. Als je deze stappen doorlopen hebt, wordt je vloerkleed netjes thuis bezorgd. Natuurlijk wel zo handig!

Zie ook: Wanddecoratie met een klassieke uitstraling

Interieuradvies

Roobol is een bedrijf met fysieke winkels en een grote online webshop met producten om je interieur vorm te geven. Er zijn vloerkleden, vloeren, decoratie voor de ramen en behang. Omdat het soms best lastig kan zijn om een interieur een nieuwe look te geven, wordt bij Roobol veel aandacht besteed aan de advisering. Dat gebeurt met inspirerende voorbeelden op de site en in de winkels. Als je daar behoefte aan hebt kan er ook een adviseur van Roobol bij je thuis komen kijken. Je krijgt dan een maatwerk advies en kunt het aanbevolen interieur realiseren met de producten van Roobol.

Terug naar In en om het huis
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: