Uw advertentie hier?

Fietsverlichting voor mannen

Zomer of winter, goede fietsverlichting is altijd belangrijk! Het vergroot de algemene verkeersveiligheid, je zorgt dat je beter zichtbaar bent en je hebt zelf ook beter zicht op de weg. Toch pakken nog veel mannen de fiets zonder goede fietsverlichting. Lightyourbike laat zien dat het fietsen met verlichting voor echte mannen is. Want daarbij gaat het er ook om wie de grootste (licht)bundel heeft!

Fietsverlichting va Lightyourbike

Fietsverlichting komt in allerlei vormen en maten. Of je nu fietsverlichting zoekt voor een racefiets, een mountainbike of een gewone stadsfiets, voor elk model heeft Lightyourbike de beste fietslampen geselecteerd.

Alle fietsverlichting van Lightyourbike is voorzien van LED verlichting en is USB Oplaadbaar. Het grote voordeel hiervan is, is dat deze fietsverlichting altijd helder blijft schijnen. Zelfs als de accu bijna leeg is. Dat in tegenstelling tot fietsverlichting op batterijen, waar kort na ingebruikname de helderheid al aanzienlijk minder is!

Tip: fiets verlichting is ook ideaal als vaderdag cadeau!

Fietsverlichting Racefiets

Wielrennen is een hype, en steeds meer Nederlanders kruipen op een racefiets om een tour te maken. Wanneer je een lange tocht maakt, is de kans aanwezig dat je in de schemering of na zonsondergang thuis komt, en daarom is goede fietsverlichting ontzettend belangrijk. Zelfs overdag raadt Lightyourbike aan om verlichting te voeren, zo vergroot je jouw eigen zichtbaarheid én veiligheid. Eén van de best verkochte modellen is de HALO van Lightyourbike. Het is een ontzettend licht lampje en daarbij ook nog eens ontzettend fel. Zo ben je extra goed zichtbaar voor achteropkomend verkeer. Bestel deze lamp eenvoudig los, of in een bundel met een voorlamp. Uiteraard vind je deze op de website van Lightyourbike in de categorie ‘Fietsverlichting Racefiets’.

Lightyourbike

Lightyourbike is een Nederlandse webshop waarvan alle producten worden verstuurd vanuit een eigen magazijn in Eindhoven. Producten die op werkdagen voor 18.00 zijn besteld worden dezelfde dag nog verzonden, en hierdoor vaak de volgende dag gratis geleverd!

Terug naar Techniek
Kentekencheck Carfix