KlussenKlussen

Zo zet je jezelf beter in de markt

Een goede marktpositie is voor een bedrijf natuurlijk belangrijk, maar evengoed voor jou als individu. Of je nu wel of niet op zoek bent naar een nieuwe baan, of je nieuwe uitdaging zoekt binnen je eigen bedrijf in een andere functie of juist bij een ander bedrijf. Jezelf blijven ontwikkelen is fijn. Dat kan bijvoorbeeld met een az 900 training. Dat is één van de mogelijke trainingen die je bij Master it kunt volgen. Met een az 900 certificaat laat je zien dat je overweg kunt met Microsoft Azure.

Microsoft Azure en az 900

Microsoft Azure is een platform voor cloud computing. De software wordt door een heleboel bedrijven gebruikt. Sterker nog, zo’n 90% van de Fortune 500 bedrijven maakt gebruik van Microsoft Azure. Het is daarom helemaal geen gek idee om te investeren in een training hiervoor. Vergeet daarbij niet dat je certificaat belangrijk is. Het certificaat is het bewijs dat je met het platform overweg kunt. Je leert tijdens de az 900 training alles over Microsoft Azure in theorie en praktijk. Je kent dus alle nodige facetten en weet ook hoe je deze in moet zetten. Dat zien bedrijven natuurlijk graag en dat geeft je een streepje voor op de arbeidsmarkt.

STAP Budget

Heb je momenteel geen werk en twijfel je vanwege de kosten? Kijk dan eens naar het STAP budget. Vrijwel iedereen kan namelijk sinds maart 2022 een budget aanvragen voor trainingen of opleidingen. Dit budget is maximaal € 1000, maar dat is voor veel trainingen al voldoende. Zo hoef je niets of weinig zelf te betalen voor je Master it training en kun je toch een certificaat behalen en een training volgen. Dat kan voor az 900 zijn of voor een andere training. Hoe dan ook is het een investering in jezelf, waar je misschien niet eens zelf voor hoeft te betalen.

Terug naar Geld
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: