KlussenKlussen

Jas met verwarming op je koude werkplek

Wanneer je op een koude werkplek werkt is het belangrijk om jezelf goed warm te houden. Ook je bovenlichaam moet goed warm blijven. Je denkt er dan aan om maar heel veel lagen aan te gaan trekken, maar dit werkt lang niet altijd. Of het zit lang niet altijd even lekker. Hier is de oplossing voor namelijk een jas met verwarming. In deze jas zitten verwarmingselementen verwerkt en hierdoor zal je goed warm blijven. Hieronder lees je alles over de jas met verwarming.

Jas met verwarming

Wanneer je werkt op een koude werkplek is het belangrijk om jezelf goed warm te kunnen houden. Met koude werkplekken kan je denken aan werken in een koelcel, beroepen in de buitenlucht (politie, hovenier, stratenmaker, bouwvakkers, postbode of in de agrarische sector). Bij dit soort werkzaamheden kan je veel koude temperaturen ervaren en wil jij jezelf met je kleding goed warm kunnen houden. De jas met verwarming zal hier geschikt voor zijn. Ook kan de jas voor andere gelegenheden gebruikt worden natuurlijk. Denk aan tijdens de wintersport of wanneer je een buitenwandeling aan het maken bent in een koud gebied. De jas met verwarming is erg warm en comfortabel ook voor deze activiteiten.

De jas met verwarming beschikt dus over verwarmingselementen. De verwarmingselementen zorgen er dus voor dat jij warm blijft. De warmte kan wel oplopen tot 68 graden. De jas is voorzien van een wind en waterdichte laag, ook is de isolatie van je das erg goed. Hierdoor zal de warmte goed bij het lichaam blijven. Hierdoor heb je ook het meest plezier van de jas. De jas is erg flexibel, daardoor zal je niet belemmerd worden tijdens je werk. Je kan gerust nog een trui onder de jas aandoen. Hiervoor is de jas groot genoeg. Wel zijn er twee verschillende opties qua jassen. Single Heating betekent dat je maar 1 verwarmingsoppervlakte hebt. Dual Heating is dat je twee verwarmingsoppervlaktes hebt. De Dual Heating is de warmste optie.

Hoe werkt het?

Hoe werkt de jas met verwarming eigenlijk? De jas werkt door middel van een PowerBank. De Powerbank sluit je de aansluitkabel die in de jaszak van de jas met verwarming verwerkt zit. Hierdoor zal de jas stroom krijgen waardoor je met de aan knop de jas aan kan zetten en je jas zal gaan opwarmen. Dit kan ook op de gewenste warmte. Je kan de jas instellen met een druk op de knop, hiermee gaat de jas ook aan of uit. De warmte wordt aangegeven door de kleur die de knop aangeeft. Er zijn drie verschillende warmtestanden.

Kies je jas met verwarming

De jas met verwarming kan voor veel werkplekken die koud zijn goed gebruikt worden. De jas beschikt over verwarmingselementen die wel op kunnen lopen tot 68 graden. De isolatielaag met wind en waterdichte laag zorgen ervoor dat de warmte bij je blijft. Ben je een echte koukleum en zou je graag meer verwarmde kleding willen, zoals handschoenen, dan kan je zeker een kijkje nemen bij een online shop als Comfort-Producten. Hier heb je meer verwarmde kleding.

Terug naar Fashion
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: