KlussenKlussen

Handschoenen met verwarming, hoe werkt dat?

Als je de zoekterm ‘handschoenen met verwarming’ in toets in een zoekmachine krijg je ongelofelijk veel zoekresultaten. Maar hoe werkt nou precies zo’n set handschoenen met verwarming? In dit kleding blog artikel proberen we het je uit te leggen.

Het aansluiten van de accu’s

De handschoenen met verwarming werken op accu-basis, dit betekent dat een accu moet worden aangesloten willen de handschoenen met verwarming functioneren. In de handschoenen met verwarming zit een speciaal vakje, dat afgesloten wordt met een rits. Hierin plaats je de accu, waarna je de handschoenen kan instellen in drie verschillende warmtestanden. Hoe hoger de instelling, hoe warmer de handschoenen met verwarming worden, echter gaat de accu dan wel sneller leeg. Om die reden zijn er drie verschillende soorten accu’s verkrijgbaar: 2.600 mAh, 3.000 mAh en 3.800 mAh. Eerstgenoemde wordt standaard meegeleverd en is afhankelijk van het model goed voor zo’n 2 tot 8 uur verwarming. Als je langer wil verwarmen, of langer op hogere standen wil verwarmen zijn de andere accu-packs wellicht een goede uitkomst. Hoe hoger het mAh, hoe krachtiger de accu, dus hoe langer je kunt verwarmen.

Wat zijn de beste handschoenen met verwarming?

De warmste en beste handschoenen met verwarming zijn handschoenen die voorzien zijn van Dual Heating en 3M Thinsulate. De Dual Heating techniek zorgt er namelijk voor dat de gehele hand verwarmd wordt van pols tot vingertoppen en van binnenkant tot buitenkant, een unieke techniek. Daarnaast is de isolatiewaarde van groot belang: want in een huis kan de verwarming nog zo hoog staan, als de ramen openstaan vloeit de warmte snel weg. 3M Thinsulate voorkomt dit, dit materiaal zorgt ervoor dat de warmte goed bewaard blijft in de handschoenen met verwarming, waardoor je een heerlijk warm gevoel zal ervaren.

Al in het bezit van goede, warme handschoenen?

Dat is ook geen probleem, als je net nieuwe of al goede handschoenen in bezit hebt zijn onder handschoenen met verwarming de beste keuze. Dit zijn handschoenen met verwarming zonder isolatiemateriaal en zijn daardoor flinterdun. Deze plaats je gemakkelijk onder je eigen bestaande (werk)handschoenen. De eigen handschoenen zorgen voor een goede isolatielaag, waardoor de warmte geen kant op kan.

Advies?

Heb je toch nog wat meer advies nodig, voor wat de juiste en beste handschoenen met verwarming voor jou zouden zijn. Dan kan je bijvoorbeeld contact opnemen via de website www.comfort-producten.nl. Zij bieden een breed scala aan service en hebben specialisten in dienst die je graag verder adviseren en voor elke situatie een passende handschoen kunnen bieden.

Terug naar Fashion
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: