Uw advertentie hier?

Adverteren via gedrukte reclame

Momenteel wordt adverteren in gedrukte media nog steeds veel gebruikt, vooral voor advertenties die een specifieke doelgroep hebben. Gedrukte reclame zoals flyers, advertenties in kranten of tijdschriften of banners worden soms als effectiever beschouwd bij het overbrengen van informatie. Wanneer iemand informatie ontvangt, bijvoorbeeld in de vorm van een flyer, is de kans dat mensen deze tot het einde lezen groter dan advertenties op elektronische media. Dat komt omdat ze de flyer in hun handen hebben en ze deze op elk moment kunnen lezen. De essentie van het leveren van advertenties is dat alle informatie door lezers kan worden ontvangen en begrepen, in de hoop dat lezers geïnteresseerd zullen zijn in wat er in de advertentie wordt aangeboden.

Sommige soorten gedrukte advertenties die je moet kennen

Er zijn verschillende soorten reclame voor gedrukte media die je moet kennen en die je kunt gebruiken. Als je van plan bent flyers of andere gedrukte reclame te bestellen, kun je bij Drukwerkonline terecht voor het maken van flyers op maat. Gedrukte reclame kan de vorm hebben van advertenties in kranten of tijdschriften, brochures, billboards en flyers. Hieronder wordt meer informatie gegeven.

Advertenties in kranten of tijdschriften

Advertenties in kranten of tijdschriften zijn advertenties die in één kolom in een krant of één pagina in een tijdschrift worden geplaatst. In kranten beslaat deze advertentie meestal een vrij grote kolom, en in tijdschriften bestaat deze meestal uit één volledige pagina. De informatie in deze advertentie kan van verschillende aard zijn. Dit kan de vorm hebben van productaanbiedingen, kortingsaanbiedingen of quizzen.

Billboards

De tweede zijn billboards, namelijk reclame op billboards die meestal langs de weg worden geïnstalleerd of aan de muren van gebouwen worden gehangen. Ze kunnen bijvoorbeeld worden geplaatst in winkelcentra, op stations of in openbare voorzieningen en dergelijke. Het doel is dat de informatie die op de billboard staat, duidelijk kan worden gezien door iedereen die er langs komt.

Brochures en flyers

Veel mensen denken dat brochures en flyers hetzelfde zijn, maar in feite zijn ze verschillend. Brochures zijn advertenties die worden gedrukt op papier dat uit meerdere pagina's of secties bestaat, terwijl flyers meestal gewoon een vel papier van een bepaald formaat zijn dat zo is ontworpen dat het interessant is om snel te lezen.

Terug naar Techniek
Kentekencheck Carfix