KlussenKlussen

Deze kapsels zijn de komende periode helemaal trendy!

Ben jij nodig toe aan een was- en/of knipbeurt en wil je wat inspiratie voor wat je met je lokken aan moet de komende winterperiode? We zetten de leukste trends voor je op een rij! Ook leuk; deze kapsels zijn low maintenance dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je elke ochtend een half uur met de föhn aan de bak moet.

De wetlook

Gel en de wetlook zijn al een tijdje terug, maar de pot gel die je net hebt aangeschaft mag gewoon blijven staan, want deze trend blijft nog langer! Deze look is ook wel fijn, omdat het juist goed werkt om je coupe een beetje warrig te laten. Dit bespaart natuurlijk weer een paar kostbare minuten in de ochtend. Zorg wel dat je investeert in een goede en voedzame gel. Van sommige gelproducten kan je namelijk een droge hoofdhuid en zelfs haaruitval krijgen! Kwalitatief goede verzorgingsproducten zorgen ervoor dat ook je haar langer blijft!

Stevige bloempot

Dit is het kapsel wat je moeder je vroeger gaf aan de eettafel. Je kan jezelf afvragen of dit kapsel een plek terugverdient binnen de trends, maar hij is er toch echt! We hebben het over het klassieke bloempotkapsel! Dit kapsel is wel wat gedurfder dan de andere kapsels er maar net het koppie voor hebben. Laat je daarom goed adviseren als je bij de barbier bent. Zij weten vast wel raad met je!

Vlot matje

Nog eentje die uit de dood is opgestaan: het matje! Ook dit is een heel specifiek kapsel en geeft al snel New Kids vibes, maar dat hoeft niet zo te zijn. Een matje, mits goed geknipt, kan ontzettend stylish staan. Wel moet je wederom ervoor zorgen dat je het door vakmensen laat knippen. Ook deze stijl is iets gewaagder, dus zorg dat je het draagt met trots! Ben je nog op zoek naar een barbier in Rotterdam die je coupe perfect gaat regelen? Breng een bezoekje aan Schorem Barbier. Je zit hier goed voor een bloempot, matje, maar ook een frisse opscheer. Komt helemaal goed dus!

Lang en levendig

Laat die lokken maar groeien, want de halflange haren zijn weer helemaal hip. Het relaxte en nonchalante is super charmant en werkt prima in een professionele, maar ook in een casual setting. Best of both worlds dus. Met dit kapsel heb je ook veel opties, want je kan er een keertje volume in blazen, maar je kan ook een pot gel erin gooien en een avond voor de wetlook gaan. Ideaal dus! Genoeg keuze bij de kapper dus om er de komende periode stylish uit te zien. Nogmaals, in geval van twijfel kan je je altijd laten adviseren door je barbier!

Terug naar Verzorging
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: