KlussenKlussen

Val op met gepersonaliseerde petten

Petten zijn een ideaal item om te bedrukken met het logo van een bedrijf of organisatie. Ze bieden een mooi drukoppervlak en worden veel gedragen. Vooral in de zomer worden ze veel gedragen om bescherming te bieden tegen de zon. Voor mannen die buiten werken zijn petten de oplossing om een zonnesteek te voorkomen. Maar ook op festivals kom je bedrukte petten vaak tegen. Eén ding weet je dus zeker wanneer je petten laat bedrukken met het logo van je bedrijf of organisatie: het zal zeker opvallen!

Diverse petten soorten

Doordat petten zo populair zijn, zijn er ook veel verschillende soorten petten te verkrijgen. De meest bekende variant is de baseball pet. Dit soort petten heeft een gebogen klep. De naam is verkregen doordat deze petten veel gebruikt werden – en worden – bij baseballwedstrijden om de spelers te beschermen tegen de zon. Onder de baseball petten bestaan nog weer andere soorten, zoals de trucker caps. Deze petten lijken qua vorm op de baseball petten, maar hebben een achterzijde van mesh, waardoor de petten wat luchtiger zijn. Naast baseball petten, bestaan er ook petten met een rechte klep in plaats van een gebogen klep. Deze worden ook wel snapbacks genoemd en zien er over het algemeen wat stoerder uit dan baseball petten. Snapbacks zijn in populariteit toegenomen doordat veel Amerikaanse rappers ze zijn gaan dragen.

Logo op een pet

Wil je een logo of slogan bedrukken op een pet? Dat kan! Door petten te laten bedrukken heb je een leuk item om weg te geven aan je klanten of andere zakelijke relaties. Petten kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. Denk aan een transfer of een zeefdruk. Ook is het mogelijk om petten te laten borduren. Dit zorgt voor een luxe en exclusieve uitstraling.

Online zijn er veel aanbieders van gepersonaliseerde petten die bedrukt of geborduurd kunnen worden te vinden. Het assortiment is ruim: voor elk budget en voor elke wens is er wel een geschikte pet. Er is dus vast en zeker ook een pet te krijgen die past bij jouw fashion stijl.

Terug naar Fashion
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: