KlussenKlussen

Deze telefoons zijn hufterproof

Waar vrouwen niet kunnen wachten om een nieuw telefoonhoesje, mapje of zelfs tasje te kopen hebben mannen het liefst zo min mogelijk gedoe omtrent de telefoon. Dit heeft meerdere oorzaken, waaronder het feit dat mannen en gedoe sowieso niet zo heel goed samengaan. Daarnaast nemen mannen natuurlijk geen handtas mee, dus ze dragen de smartphone vaak in de broekzak.

Dit brengt natuurlijk meteen een risico met zich mee, want hoe snel glipt een smartphone wel niet uit een broekzak? Ook zijn mannen over het algemeen natuurlijk wat ruiger in de omgang dan de meeste vrouwen. Daarom hier de nodige tips omtrent telefoons die wel tegen een stootje kunnen.

Ieder zijn Apple

Apple heeft inmiddels heel veel verschillende versies uitgegeven. De ene is wel wat kwetsbaarder dan de ander. Een versie die zeker tegen een stootje kan is de iPhone 12.

De iPhone 12 heeft een 6,1 inch Super Retina XDR-display met de Ceramic Shield. Een hele mond vol, maar inclusief de extra valbescherming is dit een veilige optie. Daarnaast is het voordeel van een Apple dat er veel winkels zijn die gespecialiseerd zijn in het repareren van deze producten. Door voor een bekend merk en model te gaan, weet je zeker dat een ongelukje weer hersteld kan worden.

Onverwachte hoek

Veel mensen denken dat Apple en Samsung de enige merken zijn die er nog toe doen op de markt van de smartphone. Dit is niet helemaal juist, er zijn nog andere merken. Zo is er ook nog Nokia. De nokia x30 is een voorbeeld van een zeer stevig én kwalitatief goed product. Daarnaast zijn deze merken ook vaak nog een stuk voordeliger geprijsd dan de grote merken. Een win-win situatie dus.

Elke smartphone sterk

Ook is er ook nog de optie om maatregelen te nemen die bij iedere smartphone toegepast kunnen worden. Denk hierbij aan een screenprotector. Dat je dit merkt in de besturing van je telefoon is echt een vooroordeel, dit merk je namelijk totaal niet. Zeker niet met de screenprotectors van vandaag de dag.

Kortom, een kapotte telefoon kan iedereen overkomen maar voorkomen is beter dan genezen. Het valt of staat al met de keuze voor de juiste smartphone. Ga niet simpelweg voor de laatste versie, maar kies voor een telefoon die echt bij jou past. Ben jij altijd druk, werk je bijvoorbeeld in de bouw of ben je gewoon een kluns? Houd hier dan rekening mee en schaf de telefoon aan die daarbij hoort. Uiteindelijk zul je jezelf dankbaar zijn!

Terug naar Techniek
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: