KlussenKlussen

Is er voetbal op TV vandaag? 

Het moment waar menig Nederlander naar toe kijkt. De wedstrijd van jouw club. Al is het op vrijdag, zaterdag of zondag, jij zult de wedstrijd zien. Daarbij is het niet voor iedereen mogelijk om naar het stadion te gaan. In plaats dat jij in een kolkend stadion zit, ga jij fijn met je vrienden op de bank zitten. Fles bier erbij en gas erop. Naarmate de wedstrijd gaat beginnen en de bierflessen open gaan, merk je dat er iets opleeft in jouw lichaam. Je fanatisme begint te groeien en begint al te juichen en te zingen wanneer de spelers het veld oplopen. Tijdens de webstrijd bespreek je de overige wedstrijden of momenten, terwijl jullie met een schuin oog de wedstrijd volgen. Dit zijn momenten die moet je koesteren. Samen voetbal kijkek met je vrienden of vriendinnen, wat is er nu mooier? Waarbij het eerder altijd om mannen voetbal ging, is het nu ook mogelijk om vrouwen voetbal te volgen op televisie. 

Voetbal kijken in het weekend

Naast dat jij je eigen club wilt aanmoedigen via de televisie, ben jij natuurlijk ook een persoon die andere wedstrijden ook wilt zien. De vraag die vaker naar voren komt: is er voetbal op tv vandaag? In deze lijst kun jij alle wedstrijden zien. Denk hierbij aan de derby’s in Engeland zoals de Merseyside Derby of de Manchester derby. Elk land heeft mooie wedstrijden staan. Het is daarom ook handig om je goed in te lezen over de wedstrijden die jij wilt zien. Je wilt namelijk niet die ene wedstrijd missen die zo spectaculair was. Dat al je vrienden zitten te buurten over dat moment tijdens El Clásico. Het nadeel hiervan is dat niet elke zender alle wedstrijden uitzenden. Zo moet je in Nederland voor Nederlands en Duits voetbal ESPN hebben. Voor Engels, Italiaans, Frans en Spaans voetbal heb je Ziggo sport nodig. Naast dat je een provider hebt, zijn er verschillende zenders beschikbaar. Zo heb je bij ESPN meerdere kanalen waarbij er meerdere wedstrijden tegelijkertijd uitgezonden kunnen worden. Bij Ziggo sport heb je meerdere soorten sporten die jij in je pakket kunt stoppen. 

Live Online Voetbal

Om overzicht te krijgen over al deze pakketten en providers voor voetbal kijken, live of online helpt Live online voetbal met het vergelijken van verschillende providers. Deze gids laat zien welke wedstrijden er worden gespeeld, hoe laat de wedstrijd begint en via welk kanaal de wedstrijd te zien is. Via deze weg kun jij die ene vraag makkelijk beantwoorden: Is er voetbal op tv vandaag? Naast de tv-gids laat liveonlinevoetbal ook zien welke pakketten er beschikbaar zijn en wat daar de specificaties van zijn. Ze willen helpen om jou weekend geweldig te maken. Met name wanneer Super Sunday is, is het belangrijk dat jij de wedstrijden kan volgen op de televisie. Je wilt namelijk niet die persoon zijn, waarbij je tegen je vrienden moet zeggen dat je de wedstrijd niet meer kan kijken. 
 

Terug naar Vrijetijd & uitgaan
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: