KlussenKlussen

De gemiddelde penisgrootte van mannen.

Een onderwerp waarop toch wel een beetje aan taboe rust en tegelijkertijd de interesse van veel mannen geniet: Ook penisvergroten is een populair onderwerp. Deze methodes zoals besproken op portalen voor penis vergroten van penisvergrotenxx.com is zo'n populair onderwerp vanwege het feit dat veel mannen onzeker zijn over de lengte van hun penis. Is de kleine vriend wel groot genoeg en hoe houdt hij zich staande ten opzichte van die van andere mannen? Moet ik denken aan penisvergroten om me te kunnen meten met anderen? Zo maar wat vragen die zich afspelen in het hoofd van de man. Mannenbrandstof wilt duidelijk maken dat er geen reden is tot onzekerheid en dat erover praten in veel gevallen helpt.

Wat is groot?

Veelal zit de onzekerheid namelijk in het feit of geslachtsgemeenschap wel mogelijk is voor mannen. Niet iedere man is zeker dat het lukt met de lengte van zijn kleine vriend. Verder schamen veel mannen zich wanneer ze moeten gaan douchen met andere mannen. Dit vindt bijvoorbeeld plaats na het sporten. Men is van mening dat 'hoe groter, hoe beter' hierbij van toepassing is. Zodoende passeert de term penisvergroting met regelmaat de revue. Maar hoe definiëren we nu precies wat groot is. Met name tussen mannen en vrouwen zitten hier grote verschillen van inzicht in.

Meten = weten

Wanneer we besluiten hier wat cijfers aan te koppelen komen we wellicht tot een duidelijker en beter inzicht. Er hebben in het verleden al diverse onderzoeken plaatsgevonden op het gebied van de gemiddelde lengte van het mannelijke geslachtsorgaan. Enkele jaren heeft het Amerikaanse 'Kinsey Institute for Sex' onderzoek gedaan naar gemiddelde lengtes wereldwijd. Zo is gebleken dat een gemiddelde penis in erectie tussen de 15 en 17 centimeter. In de omtrek ligt dit tussen 9,5 en 12 centimeter.

Velen twijfelen echter aan de betrouwbaarheid van het onderzoek. Dit gezien het feit dat de man zelf zijn geslachtsdeel mocht opmeten. En zeg nou zelf. Vrijwel iedere man rekent zichzelf nét even wat groter dan daadwerkelijk het geval is.

Meer info over de gemiddelde penis grootte en penisvergroting op www.penisvergrotingstip.nl/. Hier vind je ook veilige methodes voor penisvergroting.

Terug naar Verzorging
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: