Gemiddelde penisgrootte en penisvergroting

Geplaatst op: 23-08-2012

Een onderwerp dat veel mannen interesseert, maar waar toch een beetje een taboe op rust is de grootte van de penis. Niet voor niks is penisvergroting een populair onderwerp. Enorm veel mannen zijn onzeker over hun pik. Is de kleine man wel groot genoeg en hoe verhoud deze zich ten opzichte van andere mannen. Laat een ding duidelijk zijn: je bent niet de enige en wij zullen het hier ook gewoon bespreken.

De onzekerheid zit hem voor veel mannen erin dat ze niet weten of ze een vrouw wel kunnen bevredigen tijdens de sex. Ook schamen veel mannen zich bijvoorbeeld tijdens het douchen na het sporten. Hoe groter hoe beter wordt vaak gedacht. En penisvergroting is dan een mogelijkheid die wordt bekeken. Maar wat is groot? Het blijkt dat hier een groot verschil in inzicht zit tussen mannen en vrouwen. Wat mannen klein vinden is voor vrouwen meestal al lang goed genoeg.

Misschien kunnen we je het met wat cijfer materiaal wat makkelijker duidelijk maken. Er zijn al vaak onderzoeken gedaan naar de gemiddelde lengte van de penis wereldwijd. Een bekend onderzoek is gedaan door het "Kinsey Institute for Sex". Dit is een Amerikaans onderzoek dat enkele jaren geleden heeft plaats gevonden en geeft een goed beeld van wat nu gemiddeld is en wat klein van de erectie. Het onderzoek toonde aan dat de meeste mannen een erectie hadden van tussen de 15 en 17 centimeter. Bij de omtrek lag dit tussen de 9,5 en 12 centimeter.

Behoorlijk zou je direct denken. En dat blijkt ook het geval als je bedenkt hoe dit onderzoek is gedaan. De mannen hadden namelijk zelf mogen meten en hadden er over de hele lijn behoorlijk wat centimeters bij verzonnen. Daarmee kun je je afvragen hoe betrouwbaar dit onderzoek is. Als je gaat kijken naar andere onderzoeken zie je dit overigens vaak. Er is behoorlijk wat mis met de betrouwbaarheid.

Wil je meer weten over penis grootte, penislengte & penisvergroting methoden? Kijk bijvoorbeeld eens op dit portaal over penisvergroting & de waarheid over dit onderwerp. Ook op penisvergrotingstip.nl & Cosmetica web vind je veel verzorgingstips voor mannen.

=