KlussenKlussen

Een stevige laptoptas

We gaan bijna nergens meer heen zonder onze laptop mee te nemen. Het is dan niet gek dat we continu een tas bij ons hebben. Met een leren laptoptas heren kom je in ieder geval goed voor de dag. Leren laptoptassen hebben een lange levensduur en zien er bovendien erg stijlvol uit. Je kunt bij Plevier terecht voor je leren laptoptas heren. Het is aan jou welke laptoptas bij jou past. Plevier heeft enkel leren tassen, maar hierin kun je natuurlijk overwegingen maken voor de kleur en het formaat.

Formaat en laptop

Je weet ongetwijfeld de afmetingen van je laptop. Heb je een wat oudere laptop? Houd er dan rekening mee dat deze dikker is dan de gemiddelde laptop van vandaag de dag. Je kunt filteren op de leren laptoptassen aan de hand van het schermformaat van je laptop. Dat betekent dat de laptop goed past in de laptoptas. Het vak is gemaakt voor een laptop van een bepaalde afmeting. Heb je een dikkere laptop, neem dit dan niet te nauw. Laptopvakken zijn namelijk bedoeld om precies te passen. Je vindt zo in ieder geval eenvoudig een leren laptoptas die goed past bij jouw formaat laptop.

Kleuren

Een leren laptoptas is stevig en heeft een lange levensduur. Bovendien oogt leer klassiek en stoer tegelijkertijd. Wat dat betreft kun je overal met een leren laptoptas aan komen. Of dat nu op je werk is of in een café, op de fiets of in het openbaar vervoer. De kleur is natuurlijk wel belangrijk. Het meest ideaal is als deze overeenkomt met je schoenen of past bij de kleur van je jas. De leren laptoptassen van Plevier zijn er in bruin, cognac, donkerblauw en zwart. De klassieke kleuren die altijd wel samengaan dus eigenlijk. Wat dat betreft kun je, als je online bestelt, ook prima kiezen voor de kleur die jij zelf het mooist vindt.

Terug naar Techniek
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: