KlussenKlussen

Bioscoop: Dé plek voor mannen films

Even zin in een relaxed avondje zonder drank of andere vorm van inspanning? Kies dan voor een avondje bioscoop. Het zien van films in een bioscoop gaat namelijk gepaard zonder enige vorm van inspanning. Ga met je partner, vrienden of (klein)kinderen, koop wat lekkernijen en kies een geschikte film uit voor jouw avondje plezier! In dit artikel bespreken we enkele mannen films die je absoluut ooit gezien moet hebben en de alternatieven voor films in een bioscoop!

Welke mannen films kijk jij?!

Door de jaren heen zijn er de nodige verschillende films uitgekomen. Dit grote aanbod is onderverdeeld in goede films, minder goede films en absolute blockbusters. Blockbusters zijn films die enorm veel gedraaid zijn en gekenmerkt kunnen worden door de vele bezoekers en hoge populariteit. Enkele bekende mannen films zijn:

  • The godfather:
    Deze gangster/actie film beschikt over de nodige dosis geweld en toont aan dat er niet te sollen valt met de Italiaanse maffia.
  • The Shawshank Redemption:
    Een van de meest populaire films aller tijden! Dit gevangenisverhaal gaat over vriendschappen en raakt bij velen een emotionele snaar.
  • American History X:
    Een indrukwekkend verhaal dat de nadruk legt op de rassenoorlog die in de 20ste eeuw heerste in de Verenigde Staten.

Films van de bioscoop in jouw eigen huis

Wanneer je wel zin hebt in een mannen film maar je liever niet je bank wilt verlaten hebben wij enkele alternatieven voor je. Zo zijn er vandaag de dag enkele streamingsdiensten waar je gebruik van kunt maken. Zo zijn in Nederland de streamingsdiensten Netflix en Videoland erg populair. Tegen betaling kun je 24/7 series en ook films bekijken.

Terug naar Vrijetijd & uitgaan
Kentekencheck Carfix
Bekijk blogs per categorie
Lees ook eens: